040 749 3455
info@miktan.fi
Pietarsaarenkatu 4A A4, Vaasa

Kylpyhuoneremontti Vaasan alueella

Kylpyhuoneremontti on MikTan ammattilaisille tuttua. Olemme toteuttaneet Pohjanmaalla useita erilaisia kylpyhuone-, WC- ja saunaremontteja, aina pienestä WC-tilasta kokonaisen kylpyhuoneen saneeraukseen. Olemme uudistaneet saniteettitiloja esim. 1920-luvulla rakennetussa omakotitalossa sekä uudisrakennuksissa.

Kylpyhuoneremontit toteuttavat ammattilaiset, joilta löytyvät märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatit. Laatoitus- tai lasitustyöt onnistuvat vaivatta ja tarjoamme myös tyylikkäänä vaihtoehtona mikrosementointia. Olemme Suomen Betonileimasin OY: n koulutettu yhteistyökumppani Pohjanmaalla.

Mikrosementti on materiaali, jolla saadaan erittäin kova, joustava, vedenpitävä, kaunis ja pitkäikäinen pinta jo muutaman millin paksuisena kerroksena. Mikrosementtiä voi laittaa vaikka vanhan laatan päälle.

Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit putki- ja sähköalalla, joten tarjoamme tarvittaessa kokonaisen avaimet käteen-palvelun.

 

Pieni WC-remontti Vaasassa. Kaikki pinnat uusiksi sekä uudet kalusteet!

Pieni WC-remontti Vaasassa. Kaikki pinnat uusiksi sekä uudet kalusteet!

Kylpuhuoneremontti Vaasassa Suvilahdessa. 70-luvun talossa oli tehty asbestipurku.

Kylpyhuoneremontti Vaasassa Suvilahdessa. 70-luvun talossa oli tehty asbestipurku.

Tyylikäs vaihtoehto – Mikrosementti!

Mikrosementti on erittäin ohut ja joustava pinnoite ja sopii hyvin kylpyhuoneeseen, keittiön välitiloihin ja muille kulutusta kestäville lattioille.

Mikrosementin asennus koostuu useista työvaiheista. Sementtiä levitetään 3-10 ohuissa kerroksissa ja lopputulos on erittäin kestävä.

Vaasassa Suvilahdessa käytettiin mikrosementtiä keittiössä.

Vaasassa Suvilahdessa käytettiin mikrosementtiä keittiössä.