Kodin pinnat mikrosementistä Vaasan alueella

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

MikTan Oy on Vaasan seudun ainoa mikrosementin myyjä. Mikrosementistä saat kestävät sekä tyylikkäät pinnat kotisi kylpyhuoneeseen, keittiöön tai muuhun tilaan. Me myymme materiaalin ja toteutamme mikrosementtipinnat varmalla ammattitaidolla ja kustannustehokkain hinnoin. Olemme Suomen Betonileimasin Oy:n koulutettu yhteistyökumppani.

Monikäyttöinen mikrosementti sopii koteihin ja toimistoihin

Mikrosementti on suosittu materiaali ja sisustuselementti kodeissa ja toimistoissa, etenkin keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Mikrosementillä voidaan toteuttaa kova, joustava ja vedenpitävä pinta esimerkiksi industrial-tyylisiin tiloihin. Vaikka materiaalia levitettäisiin vain muutaman millin paksuinen kerros, sen pinta on kaunis, sileä ja pitkäikäinen. Akryyli tekee pinnoitteesta sekä lujan että joustavan.

Mikrosementin voi levittää vanhan laatan päälle, joten sen käyttö ei edellytä merkittäviä purkutöitä. Materiaalia voidaan käyttää esimerkiksi lattioissa, seinissä, työ- ja pöytätasoissa sekä portaissa. Mikrosementti on mahdollista valita jopa 60:ssä eri värissä, joten voit valita kotisi henkeen sopivan sävyn.

Yhteystiedot

Me toteutamme siistit mikrosementtipinnat

Mikrosementin levitys kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Teräsliippaus ja ammattiasentajan työtekniikka antavat mikrosementille elävän, ainutlaatuisen pinnan.

Me toteutamme mikrosementtipinnat kaikkialla Vaasan seudulla. Mikäli suunnittelet mikrosementin käyttämistä kotonasi, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme materiaalin käyttömahdollisuuksista. Tulemme tarvittaessa tutustumiskäynnille remonttikohteeseen ja tarkistamme, vaatiiko mikrosementin levittäminen jonkinlaisia valmistelutöitä. Samalla pääset tutustumaan tarkemmin värikarttaan.

Me pidämme huolen, että mikrosementin levitys tapahtuu ammattitaitoisesti ja siististi. Haluamme että asiakkaamme pääsevät nauttimaan pitkäaikaisesta, kauniista lopputuloksesta.

Eleetöntä tyyliä mikrosementillä

Onko sisustustyylisi yksinkertaisen tyylikäs tai suositko minimalistista industrial-tyyliä? Mikrosementti on helppohoitoinen ja kohtuuhintainen materiaalivalinta kotiisi.

Me olemme työskennelleet mikrosementin parissa Vaasan seudulla pidempään kuin muut remonttialan yritykset, joten voit luottaa osaamiseemme. Pyydä meiltä tarjous mikrosementistä toiveidesi mukaan joko Vaasaan tai muualle Pohjanmaalle. Palvelemme mielellämme!