Monipuoliset remonttipalvelut Vaasan seudulla

Pyydä remonttitarjous!

MikTan Oy tarjoaa kattavat remonttipalvelut kotitalouksille ja yrityksille Vaasassa ja muualla Pohjanmaalla. Jos suunnittelet pientä tai suurta remonttia, me hoidamme remonttityöt vankalla kokemuksella. Hyvin tehty remontti nostaa kiinteistösi arvoa. Jätä siis remonttityöt meille – ja pian pääset nauttimaan unelmakodista! Toteutamme remontit luotettavasti myös toimistotiloissa.

Remontit luotettavasti ja täsmällisesti

Pitkän linjan ammattiremontoijina osaamme suunnitella remontit niin, että aikataulu ja budjetti pitävät. Remontoimme joustavasti sekä sinun aikataulujasi kunnioittaen. Pyrimme siihen, että remontti aiheuttaa asiakkaallemme mahdollisimman vähän vaivaa. Teemme työt tarkkaan, aina suunnittelusta viimeistelyyn ja loppusiivoukseen.

Teemme remontteja usein avaimet käteen -periaatteella niin, ettei asiakkaan tarvitse murehtia mistään. Meillä on kokemusta mittavistakin saneerauksista. Huomioimme kuitenkin aina asiakkaan näkemykset sekä kodin tyylin ja hengen. Meille on tärkeää, että toteuttamamme remontti on sataprosenttisesti asiakkaan toiveiden mukainen.

Koska toteutamme remontteja usein kosteissa tiloissa, tiimimme jäsenillä on myös märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatit.

Yhteystiedot

Remonttipalvelumme

Toteutamme muun muassa seuraavat remontit:

 • Ikkunoiden ja ovien asennukset

 • Laminaatin ja parketin asennukset

 • Laatoitukset

 • Lasitukset

 • Mikrosementtipinnat

 • Maalaukset ja tapetoinnit

 • WC-, kylpyhuone- ja saunaremontit kokonaisuudessaan

 • Keittiöremontit ja keittiökalusteiden asennukset

 • Väliseinien purkamiset ja pystytykset

 • Keittiökalusteiden kuljetukset

 • Terassien ja ulkorakennusten remontit.

Hoidamme kylpyhuoneremontteja sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Tarjoamme tarvittaessa täydet saneeraukset märkätiloille. Remonttien toteutuksen lisäksi neuvomme asiakkaitamme esimerkiksi kotien ja toimistotilojen sisustuksessa, materiaalivalinnoissa, valaistuksessa ja stailauksessa. Palveluihimme sisältyvät aina remontoitavien kohteiden suojaus ja pölynhallinta. 

Mikäli et löydä etsimääsi remonttipalvelua tältä sivuilta, soita meille! Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa remonttitarpeissa.

Tutustu mikrosementtiin sisustusmateriaalina

Maksusuunnitelma ja kotitalousvähennys helpottavat remonttikuluissa

Remonttia ei ole aina pakollista maksaa kertaheitolla. Voimme neuvotella yhdessä maksusuunnitelman remonttisi kuluille.

Muista myös, että voit hakea asunnon ja vapaa-ajan asunnon remontointikustannuksista kotitalousvähennystä verottajalta. Vähennystä on mahdollista hakea esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen ja muiden huoneiden remontoinnista. Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa henkilöä kohden.

Mikäli etsit remonttipalveluiden ammattilaista Vaasan seudulta, ota yhteyttä! Me palvelemme luotettavasti ja pitkällä kokemuksella.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä