Laadukasta uudisrakentamista Vaasan seudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

MikTan Oy:n avulla uudisrakentaminen hoituu sujuvasti! Rakennamme Vaasan seudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa muun muassa autotallit, omakotitalot ja toimistotilat avaimet käteen -periaatteella. Kerro meille, mitä haluat, ja me toteutamme rakennustyöt alusta loppuun tarkasti aikataulussa. 

Kaikki rakennuspalvelut saman katon alta

Tarjoamme sekä kokonaisia rakennusprojekteja avaimet käteen -periaatteella että muutos- ja korjausrakentamista valmiisiin taloihin ja asuntoihin. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi väliseinien rakennuksen koteihin tai yritystiloihin.

Mikäli tilaat kauttamme esimerkiksi omakotitalon rakennusprojektin, toteutamme työn jokaisen vaiheen alusta loppuun. Sinun tehtäväksesi jää vain muuttaa sisään valmiiseen rakennukseen. Tiimimme apuna ovat kokeneet ja luotettavat yhteistyökumppanimme, jotka huolehtivat muun muassa maanrakennus-, putki- ja sähkötöistä.

MikTan Oy on selkeä ja vaivaton valinta rakennusprojektien toteuttajaksi, sillä saat kaikki tarvitsemasi palvelut meiltä saman katon alta. Me hoidamme rakennustyöt keskitetysti ja vahvalla kokemuksella.

Tutustu myös remonttipalveluihimme

Kattavat rakennuspalvelut

Me rakennamme tasokkaat tilat sekä asumis- että työkäyttöön. 

Toteutamme esimerkiksi:

  • Autotallit

  • Omakotitalot

  • Rivitalot

  • Konttorihuoneet ja toimistot

  • Terassit

  • Ulkorakennukset

  • Suurien tilojen väliseinät, vessat ja keittiöt.

Hoidamme kaikki rakennustyöt täsmällisesti aikataulussa. Suunnittelemme työt yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että valmis rakennustyö noudattaa asiakkaamme toiveita ja visiota.

Rehellisyys ja asiakaslähtöisyys ovat työmme peruspilareita. Voit luottaa meihin ja siihen, että sovittu aikataulu pitää. Työaikoja sovittaessa pyrimme noudattamaan asiakkaamme toiveita mahdollisimman joustavasti. Näin teemme rakennusprojektista asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän.

Pyydä tarjous rakennustyöstä!

Mikäli rakennusasiat ovat sinulle ajankohtaisia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Soita meille ja pyydä tarjous! Annamme mielellämme myös lisätietoja rakennuspalveluistamme.

Toteutamme uudisrakentamista Vaasassa ja sen lähiseuduilla, noin 100 kilometrin säteellä kaupungista. Kannattaa kysyä meiltä tarjous rakennustöihin myös muualla Suomessa!